Využívame najmodernejšie technológie,
metódy riadenia a organizácie práce.

Využívame najmodernejšie technológie,
metódy riadenia a organizácie práce.

Aktuality

Záleží nám na zodpovednej ochrane osobných údajov

Dátum: 24.05.2018

Záleží nám na zodpovednej ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov je v spoločnosti LYNX – spoločnosť s ručením obmedzeným Košice (ďalej len „ LYNX“) zabezpečená v súlade s požiadavkami nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č.2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní  osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „nariadenie“) a zákona č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Zobraziť celý článok

Spoznajte VMware Horizon

Dátum: 04.05.2018

Spoznajte VMware Horizon

V podnikovom prostredí reprezentujú Windows aplikácie 50-70% všetkých používaných aplikácií. Tie zvyknú byť niekedy komplikované a prevádzkovo nákladnejšie na správu a zabezpečenie.

Zobraziť celý článok

Spoznajte nový LYNX - EKF Student Program

Dátum: 13.04.2018

Spoznajte nový LYNX - EKF Student Program

V rámci našej spolupráce s Ekonomickou fakultou TUKE sme pripravili LYNX - EKF Student Program. Ide o upravenú verziu nášho LYNX Junior Programu. Cieľom je poskytnúť pre vybraných študentov EKF TUKE možnosť získať cenné skúsenosti a zručnosti pre svoju začínajúcu kariéru. 

Zobraziť celý článok

Ďakujeme Good Angels!

Dátum: 12.04.2018

Ďakujeme Good Angels!

Basketbalistky Good Angels Košice získali jubilejný 15. titul za sebou. Zároveň však klub oznámil koniec úspešnej značky Good Angels, ktorú by mala v budúcej sezóne nahradiť Young Angels. 

Zobraziť celý článok