Naším odkazom je aj podpora vecí,
ktoré sú nad rámec nášho podnikania.

Naším odkazom je aj podpora vecí,
ktoré sú nad rámec nášho podnikania.

LYNX partnerom medzinárodného kongresu ITAPA 2021

Dátum: 11.11.2021

Medzinárodný kongres ITAPA sa uskutočňuje dvakrát ročne už jubilejných 20 rokov a my sme radi, že naša spoločnosť je súčasťou tohto eventu už niekoľko rokov. ITAPA poskytuje priestor na diskusiu pre vysoko postavených predstaviteľov štátu, špičkových odborníkov ale aj širokú verejnosť. 

Tohtoročné podujatie sa konalo v hybridnej podobe, teda účastníci si mohli diskusie vypočuť online alebo navštíviť podujatie fyzicky. Kongres otvorila podpredsedníčka vlády SR a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR – pani Veronika Remišová. 

Spoločnosť LYNX reprezentoval expert z odboru kybernetickej bezpečnosti. Hovoril o kybernetickej bezpečnosti ako o „živom“, neustále sa vyvíjajúcom ekosystéme, ktorý reaguje na vonkajšie a vnútorné faktory ovplyvňujúce bezpečnosť aktív. Jeho prezentácia cielila na vybrané tézy a mýty threat huntingu a jeho postavenie v „globálnom procese“ proaktívnej ochrany aktív subjektu.

Ďakujeme nášmu kolegovi za odbornú prezentáciu a vďaka patrí aj organizátorom, ktorí opäť pripravili úspešný medzinárodný kongres.