Naším odkazom je aj podpora vecí,
ktoré sú nad rámec nášho podnikania.

Naším odkazom je aj podpora vecí,
ktoré sú nad rámec nášho podnikania.

Jarná ITAPA 2022 opäť s podporou LYNX-u

Dátum: 21.06.2022

Kongresovo-diskusné IT podujatie ITAPA sa koná v Bratislave už viac ako 20 rokov a naša spoločnosť je jej niekoľkoročným partnerom. Záštitu nad týmto eventom každoročne zabezpečujú vysoko postavení predstavitelia štátu, ktorí diskutujú so špičkovými odborníkmi v oblasti digitalizácie.

Obsah tohtoročnej Jarnej ITAPY bol rozdelený do dvoch dní. 16. jún bol prvým dňom podujatia, počas ktorého sa hovorilo o budovaní digitálnej Európy. O trendoch v technológiách kybernetickej bezpečnosti diskutoval aj bezpečnostný špecialista našej spoločnosti. Hovorilo sa o najefektívnejších technologických nástrojoch, ktoré vedia zabezpečiť kybernetickú bezpečnosť, aj o tom, ako bojovať proti jednotlivým typom útokov.

Následne v piatok, 17. júna 2022 sa konferencie zúčastnil predseda vlády SR, pán Eduard Heger. Hovorilo sa o novom svete a o tom, ako môže Slovensko uspieť v tomto novom svete. „Ako vybudovať priemysel 4.0? Ako naštartovať znalostnú ekonomiku?,“ aj na tieto otázky sa hľadali odpovede na tohtoročnej ITAPE.

 

 

Nášmu kolegovi ďakujeme pekne za účasť v diskusii a reprezentáciu LYNX-u. Organizátorom prajeme veľa ďalších úspešných podujatí.